Thursday, January 6, 2011

Club Interior | Silver Tube Designed By Planet 3 Studios

Silver Tube
Location:Indranagar, Bangalore.
Construction:Dec'05 to Jun'06.
Area:1500 sqft.
Cost of Construction:Rs. 3500/sft.
Delivery:Design Consultancy.
Design Team
Kalhan Mattoo,
Santha Gour Mattoo,
Jainish Jani,
Jyoti Gujaran.
In response of the client brief to create four entirely distinct eating spaces that provided choice ranging from fine dining to a lounge bar, crossover at the lower level is a muti-cuisine vegetarian restaurant with open kitchens connected visually by a carapatic steel partition and roof, on the upper level a fine dining with soaring 19’ ceiling supported on tree like columns, tube shaped lounge bar with glass floor and an open air grill looking on to the road......more


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...