Friday, January 13, 2012

Convention Centre Interior Design | Hanwha 63 Convention Center | Hanwha Hotels and Resorts | Seoul | South Korea | Perkins + Will

A contemporary nature theme updates the convention floors and visually unifies all spaces. Textured stone, wood veneer, abstracted forest patterns and flowers are some of the elements of the materials palette. Spanning two stories in the atrium, pivoting laser-cut metal panels inspired by water drops create a screen to the central escalators from the venues and filter sunlight. An entry canopy made of the same laser cut panel extends from the street into the vestibule, drawing visitors into the building with an ultramodern experience.

Visitors are indulged in luxury with private dining rooms, VIP spaces and restrooms that feature water, sky and star themes and high-quality fixtures. Flexible organizational components separate pre-function spaces to provide privacy for events......more


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...