Wednesday, March 21, 2012

Corporate Interior Design | JanSport Corporate Headquarters | San Leandro | California | Rapt Studio

Relocating from their Wisconsin home to the bay area, JanSport wished to retain a meaningful connection to their “rural” roots while supporting an aggressive expansion of their product offerings and a re-energizing of their corporate image. Rapt Studio’s task? To deliver a project that inspired its inhabitants, that reenergized the brand, and that came in within a tight budget and tighter schedule. The Rapt design team utilized a strategy guided by sustainable practices—a minimum of materials were actually brought onto the site and as much of the existing building was reused and exploited in order to accomplish the final result. This strategy included the polishing of existing concrete flooring wherever possible, the installation of ceilings only in areas with acoustic concerns, the utilization of salvaged wood products for the development of high-touch public spaces and the reuse of existing office construction wherever possible........more


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...