Sunday, March 5, 2017

Visitor Centre Interior Design | The Yew Dell Botanical Gardens | Crestwood | Kentucky | de Leon & Primmer Architecture Workshop

The Yew Dell Botanical Gardens Visitor Center utilizes an existing tobacco barn shell original to the property. Housing a gift shop, visitor reception area, ticket & membership sales, and flexible indoor/outdoor areas for seasonal plant sales, the project design incorporates these various programmatic elements within a simple glass “box” inserted into the original building. A modest material palette of sealed concrete floors, pickled pine siding and insulated tempered glass clearly delineates new construction from existing, while allowing the original barn to be visible within the interior spaces.......more


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...